o DIACOR-u

Kompanija „DIACOR“ nudi kompletnu podršku na tržištu medicinskih sredstava i potrošnog materijala u oblasti zdravstva, predstavljajući domaće i internacionalne renomirane proizvođače sa širokom paletom proizvoda

Diacor Beograd
Šta je AirPhysio?

AirPhysio koristi potpuno prirodan proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) i koristi se za čišćenje sluzi i povećanje kapaciteta pluća Ako živite sa hroničnim stanjima kao što su astma, hronična opstruktivna bolest pluća (HOBP), cistična fibroza ili bronhiektazija, vaše telo može imati smanjenu sposobnost da očisti akumuliranu sluz. OPEP je drug-free terapija koja pomaže čišćenje mukusa iz pluća i povećanje kapaciteta pluća podstičući prirodan mehanizam pluća. OPEP terapija takođe pomaže bržem oporavku nakon kardioloških i abdominalnih operacija smanjujući rizik respiratornih komplikacija nastalih usled sekrecije mukusa. Poboljšanje prohodnosti vazdušnih puteva je takođe je vrlo značajno kod stariji osoba, kao i kod pušača. OPEP terapija pomaže deci i odraslima koji boluju od astme tako što smanjuje frekvenciju noćnih napada i poboljšava kvalitet sna. Osobe sa sezonskim alergijama su takođe posvedočile olakšanju simptoma korišćenjem OPEP aparata.

AirPhysio za zdrava pluća

Mnogi ljudi sa normalnim kapacitetom pluća i dalje imaju blage probleme sa disanjem zbog nedavne bolesti, pušenja ili drugih uticaja okoline. AirPhisyo Average Lung je dizajniran da pomogne u sprečavanju dugotrajnih oštećenja do kojih može doći usled ovih stanja, tako što primorava pluća da vežbaju i izbacuju sluz koja se prirodno nakuplja usled kontaminacije ili drugih zdravstvenih stanja. Kao i kod drugih AirPhysio proizvoda, AirPhysio Average Lung koristi potpuno prirodan proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) za čišćenje sluzi i jačanje pluća kako biste se mogli vratiti zdravom i produktivnom životu bez brige o svom disanju.

AirPhysio za smanjen kapacitet pluća

Svi AirPhysio proizvodi koriste proces koji se zove terapija oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP) za čišćenje sluzi, kao i širenje i jačanje pluća. OPEP je zasnovan na prirodnom procesu koji pomaže vašem telu da efikasno očisti vaše disajne puteve; omogućavajući vašim plućima da rade efikasnije, smanjujući rizik od infekcija i poboljšavajući opšte kardiovaskularne performanse. Pacijenti sa astmom, HOBP, cističnom fibrozom ili bronhiektazom često imaju ugroženu sposobnost čišćenja nakupljene sluzi. Dokazano je da OPEP terapija pomaže u otpuštanju i izbacivanju sluzi, čime se čiste disajni putevi i pomaže vašim plućima da rade bolje. AirPhysio za smanjen kapacitet pluća pomaže prirodnom procesu čišćenja tela, podržavajući optimalnu higijenu pluća i vraćajući kapacitet pluća. Ovaj uređaj je lagan i lak za upotrebu i nošenje sa sobom tokom dana.

AirPhysio za decu

Deca se uglavnom brzo oporavljaju od prehlade ili gripa, ali povremeno se javljaju ožiljci ili postoji duži period nakupljanja sluzi u njihovim plućima. Pored toga, za decu sa astmom ili drugim hroničnim stanjima određene aktivnosti su zamornije nego obično. To može uticati na samopouzdanje i uživanje u tim aktivnostima. AirPhysio Children koristi terapiju oscilirajućim pozitivnim ekspiratornim pritiskom (OPEP), prirodni proces, kako bi pomogao u čišćenju sluzi iz disajnih puteva i proširio i ojačao pluća vaše dece. Pružajući vežbu za pluća na prirodan način, AirPhysio Children pomaže u poboljšanju funkcije pluća, dok istovremeno smanjuje rizik od infekcija usled nakupljanja sluzi i poboljšava opštu higijenu pluća. To znači poboljšan kvalitet života za igranje ili sportove posle škole, kao i smanjen rizik od dugotrajnih problema sa plućima.

Zašto izabrati nas?

benefit 1

A short description of the benefit.

benefit 2

A short description of the benefit.

benefit 3

A short description of the benefit.

benefit 4

A short description of the benefit.

Najnovije

Inovacija na polju proizvoda namenjenih pulmologiji

Service 1

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 2

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Service 3

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Naši brendovi

A short introduction to your team members and why their background should inspire potential clients’ confidence.

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Reference

This is a place to showcase the logos of some of your clients

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Scroll to Top